uw partner in architectuur

Atelier Broer is een jong, energiek en ambitieus ontwerpbureau voor architectuur. Een full-service bureau; van de ontwikkeling van ideeën tot en met het waarmaken ervan. Nergens te groot of te klein voor. Wij zijn durvers maar vooral ook creatieve doeners. In al onze projecten staat de aandacht en zorgzaamheid voor een uniek en kwalitatief resultaat centraal. We combineren een verkennende benadering met gedegen onderzoek en analyses, omdat wij dit zien als een integraal onderdeel van een succesvol ontwerp. Het stellen van de juiste vragen is namelijk een voorwaarde voor het vinden van de juiste antwoorden.

Wij geloven in architecten en architectuur als leiders in de zoektocht naar een betere wereld. Wij benaderen en ontwerpen ieder project uniek; van de grootste schaal tot de kleinste, op zoek naar perfectionisme in ieder detail. Wij streven ernaar om een uitzonderlijke ervaring te creëren, op maat ontworpen en exclusief afgestemd op de ‘genius loci’ (geest van de plek).

We werken samen met deskundigen op diverse vakgebieden om de nauwkeurige uitvoering van de opdracht in kwestie te waarborgen en verborgen mogelijkheden te identificeren en ontwikkelen. Samen met onze partners zijn we in staat synergie tussen economische, architectonische, technische en duurzame aspecten te bereiken.